Eii mitään muistikuvaa, mitä tullut tänne kirjoiteltua, eikä jaksa lukea omia juttujaan joten...
 
TUSKA 2010! Ketkä kaikki onnekkaat oli näkemässä Hypocrisyn upean esityksen? Minä ainakin heti eturivissä! :D Upeat festarit, upeaa seuraa ja toki... upea ilma! Tuota viikonloppua ei ihan heti voiteta. Poitsujen kanssa oli oikein mukava pörrätä ympäri Kaisaniemeä ja tapahtuihan siinä toki muutamia kommelluksia. Onpahan jotain millä kiusata ystävää =) Itse pidin eniten Hypocrisysta, Devin Townsend Projectista, Bloodbathistä ja toki... Satyriconista. Muutkin yhtyeet olivat mahhhtavia!

 
Sitten.... hypitään lomaa yli, koska en tehnyt paljoa muuta, kuin pelannut WoWia ja puhunut erään tietyn ystäväni kanssa puhelimessa. SIINÄ VASTA HIENO MIES! Olkoot vaikka kuinka huono päivä, mutta sieltä sitten hymykin ilmestyy huulille, kun kuuntelee herran sepityksiä.

 
Elikkäs… päästään sitten jo suoraan Jurassic Rockiin. Perjantaina vähän lintsailtiin ystävän kanssa koulusta, kun päätimme matkata Mikkeliin mahdollisimman aikaisin. Linja-automatka meni oikein mukavasti, kun vakiovuoro käsittää koulukyyditykset… ALA-ASTEELAISIA! Ei kestä… pää meinasi räjähtää, kun niitä kuunteli. Olin onnekas päättäessäni häiritä herra X:ää kiroten linja-automatkaa. Herra nimittäin lopulta olikin odottelemassa asemalla, että saapuisimme. Pyörimme sitten missä sattuu ja lopulta eksyimme monen mutkan kautta kirkkopuistoon. Siellä vammailtiin, kunnes ystävämme tuli meitä mukavasti noutamaan. Hieman kiroilutti, kun joutui kävelemään ympäri Mikkeliä vaatteet märkinä kiitos herran hyvän idean heittää vedet minun päälle. No tulipahan pidettyä hauskaa.

 
Saavuttuamme ystäväni kämpälle, säädimme muutamia juttuja ja lähdimme sitten kohti Visulahtea. Festaribussi oli täynnä porukkaa ja tyylikkäästi istuin sitten ystäväni sylissä. Ensimmäisenä päivänä ei ollut moniakaan bändejä, jotka olisin halunnut nähdä, mutta tulihan siellä silti lojuttua. Lauantaina taas oli Kylesa lavalla ja vetivät aivan mahtavan keikan! Toki pakkonähdä-listalla oli Stam1na ja Mokoma… olikohan muita… Ei voi muistaa. :D

 
Ja takaisin kouluun. Lukio, ehkä kamalin paikka opiskella. Tehtäviä tungetaan eteen niin paljon, että niihin hukkuu ja stressi pukkaa päälle uhkaavasti. Mutta jospa sitä kestäisi pari vuotta ja pääsisi hankkimaan ammatinkin.